QUI SOM

Història de la creació

L'associació va néixer arran d'una petició molt necessària al poble, un parc caní on tots els gossos i gosses del poble poguessin anar deslligats, tornant-se més sociables entre ells i altres propietaris i poder satisfer les seves ànsies de saltar, córrer i jugar. En resum, un espai tancat amb una font i il·luminació, com n'hi ha a altres pobles.
És així quan 3 persones del poble, que compartíem la idea, ens vam posar les piles per aconseguir que aquesta demanada clara del poble fos una realitat. Vam iniciar una campanya de recollida de firmes per crear aquest espai per ells, els nostres gossos i gosses, i gràcies al vostre suport a la causa vam aconseguir 950 firmes, un 10% de la població del poble.
Després de reunir-nos amb l'alcalde en diverses ocasions i gràcies a la seva col·laboració, el nostre primer projecte ja és una realitat.

QUI SOM?

L’Associació pel Benestar Caní Palautordera som un grup de propietaris de gossos i gosses que busquem solucions als problemes reals d’aquest col·lectiu al nostre poble. Dedicant-nos a millorar la seva qualitat de vida i alhora la nostra.

Tenim la finalitat de convertir-nos en un referent per  a tots els propietaris del poble i rodalies fent, entre tots, un entorn millor per a tothom.

Hi ha molts projectes que tenim en ment i que esperem portar a terme en un futur amb el suport de tots vosaltres. Però el que realment ens motiva és organitzar tot tipus d’activitats, com les que hem estat realitzant fins ara i que, gràcies a tots els que heu confiat en nosaltres, han estat un èxit!

 

QUÈ VOLEM ACONSEGUIR?

Com a associació procanina tenim uns objectius molt clars:

  • Identificar les mancances del poble per a la població canina.
  • Socialitzar els gossos de manera divertida a través de les activitats que organitzem.
  • Promoure les responsabilitats de tinença d’animals i la convivència cívica.
  • Crear bones relacions de convivència veïnal entre tots els habitants del poble.
  • Informar de campanyes de control veterinari dels nostres gossos (xip, cens, vacunes…).
  • Compartir moments, experiències i inquietuds.

I per acabar, però no menys importants:

  • Defensar els drets dels animals, ja que per a ells nosaltres som la seva veu i hem de lluitar contra el maltractament animal.
  • Conscienciar la població de l’abandonament de gossos, educant la societat i les pròximes generacions.
  • Promoure les adopcions de gossos i gosses a través de les protectores més properes al nostre poble.

 

COM HO ACONSEGUIREM?

Intentarem que totes les iniciatives que emprenguem en un futur, tinguin en compte el benestar dels nostres gossos, la seva coneixença i socialització positiva i l'adquisició de nous coneixements sense oblidar el més important, a gaudir d’una estona tots junts en un ambient agradable i distès.

Organitzant xerrades i col·loquis sobre gossos i el seu benestar, jornades de socialització a través de tallers d’ensinistrament i obediència, concursos de tot tipus, quedades i excursions, gimcanes, agility, debats per proposar millores del poble i moltes activitats més, aconseguirem els nostres objectius.

Esperem que totes les activitats que organitzem siguin sempre del vostre gust i interès, i no cal dir que estem oberts a tot tipus de peticions i suggeriments fent-los possibles sempre dins de les nostres possibilitats.

Un producte de webgratisen8dies.cat