NOTICIES

Tercera Firagós


Segona Firagós
 
6 d'octubre, de 10 a 20h al Parc Pau Casals de Santa Maria de Palautordera

Abecan renova carnets de soci
envien's les dades (xip, raça, nom, data de naixement i foto)

No ets soci?
Quota de 12Euros, preguntan's com formar part de la nostra gran familía abecan! 

ABECAN ja té mòbil!
653.12.39.43, per qualsevol dubte, no dubtis i contacta amb nosaltres, estem a la vostra disposició.

Loteria de la grossa ja a la venda!
Segon any repartint sort, els números són 16108 i 23715 dues dates molt importants per nosaltres i que esperem que reparteixin molta sort! 
Punts de venda: 7 d'Octubre (FIRAGÓS), Bar Kfem i Restaurant Turó de l'Home.

Suggereix-nos properes activitats!
Abecan som tots i no volem que les vostres opinions i demandes d'activitats no siguin escoltades, pots posar-te en contacte amb nosaltres i explica'ns!

Participa al Calendari ABECAN 2018!

Aquest any com l'anterior, l'associació farà la segona edició del calendari i volem que el nostre petit projecte sigui també la vostra il·lusió col·laborant activament en la seva creació!
Com?
Enviant-nos una foto del vostre gos/a, la més bonica, divertida, la que més us agradi per veure-la en un mes del nostre/vostre calendari.
l'email és info@abecan.cat 
(en el asumpte posar, Foto calendari 2018)
Data límit: 15 de setembre

ABECAN té canal de Youtube!

Clica
sobre la imatge i descobreix els vídeos de les activitats de l'associació!

A l'estiu.... Compte amb els cops de calor!
Factors de risc, que cal evitar i com hem d'actuar, consells bàsics i més informació sobre els cops de calor canins a l'apartat de DOCUMENTACIÓ


 PROU!!! Lluitem pels seus drets!


ERUGA PROCESSIONÀRIA DEL PI
Compte a la primavera,
evitem el perill pels nostres gossos.
Què és, símptomes, com actuar i recomenacions a l'apartat de DOCUMENTACIÓ.

 

Símptomes

 Resultado de imagen de oruga procesionaria perros     Resultado de imagen de oruga procesionaria perros

ABECAN col·labora amb les protectores
El dia 3 de desembre, gràcies a la col·laboració del Grup de suport a protectores, farem una recollida de material  que sempre fa falta en els refugis i potser vosaltres us sobren i voleu donar una segona vida a aquestes coses.
Podeu ajudar-nos a recollir llitets canins i felins, mantes gruixudes per l'hivern, tovalloles, corretges, arnesos i collars de totes mides, joguines per gats i gossos, sorra de gats, llaunes de menjar i pinso, entre moltes altres coses. Tot allò que pugeu aportar serà benvingut i molt agraït, per tots aquells animals que estan vivint a les protectores esperant una segona oportunitat i pels seus cuidadors, que dia rere dia fan el possible per cuidar-los mentres esperen ser adoptats.

     

ABECAN amb la Marató de TV3
El 18 de desembre, abecan donarà suporta a la marató amb l'activitat "Petjades Solidàries" i joguines artesanals per a gossos. L'activitat constarà de 3 tallers manuals on propietaris i familiars podreu demostrar les vostres habilitats, constuint les joguines pels vostres gossos i amb l'ajuda dells crear la seva petjada solidària.
                                                                                               

Inauguració Parc Caní
Finalment el nostre primer projecte s’ha fet realitat, vine a gaudir d’aquest espai amb nosaltres el dia 8 d'octubre.
Està ubicat al Parc el Reguissol, durant el trajecte fins al Parc Caní, el gos ha d'anar lligat i s'han de recollir sempre les deposicions.

 Calendari 2017 ABECAN
Aquest any i com a novetat en primícia,  teniu l’oportunitat de col·laborar amb nosaltres gràcies al nostre calendari, on tots els gossos associats i altres que han participat en les nostres activitats seran els protagonistes!

 Loteria de la Grossa ABECAN
Es juga amb dos números molt importants per nosaltres i esperem repartir molta sort a tots aquells que en compreu! Els punts de venta són el Restaurant Turó de l'Home, Bar Kfem, el Veterinari Montseny i en les activitats d'ABECAN. No us quedeu sense!  

loteria abecan

Regalem PORTA-BOSSES
Col·laborant amb l’ajuntament, hem pensat que regalant un porta-bosses crearem més consciència sobre la recollida de les caques del nostre gossos durant el passeig.Tots aquells propietaris que encara no tingueu el vostre porta-bosses, el podeu recollir a les parades informatives i activitats de l’associació o en persona, si ens trobeu pel poble, no dubteu en demanar-lo!

 


Un producte de webgratisen8dies.cat